Ο μύλος των ξωτικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  /  ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Για όσους δεν μπορούν να φύγουν πολυήμερα ταξίδια, σας φέρνουμε το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο σε ημερήσιες αποδράσεις!!!

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 6:30. Άφιξη στο βιομηχανικό πάρκο του Μύλου Μητρόπουλου, εκεί όπου για 8 η συνεχή χρονιά ανοίγει τις πύλες του ο «Μύλος των Ξωτικών», έτοιμος να μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. Θα επισκεφτούμε το Δεντρόσπιτο του Άη Βασιλη, τα Βαγόνια του Κόσμου, το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, το Σοκολατένιο Εργοστάσιο και θα κάνουμε τα ψώνια μας στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ και το φαγητό μας και να διασκεδάσουμε με τις πολλές
δραστηριότητες που προσφέρονται στο χώρο. Ύστερα από 3 ώρες παραμονής στο Μύλο των Ξωτικών, θα αναχωρήσουμε για το κέντρο των
Τρικάλων. Στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, δίπλα στο Ληθαίο ποταμό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας να απολαύσουμε τις βόλτες, το φαγητό και τον καφέ μας.

Αναχώρηση στις 18:00 και επιστροφή στην πόλη μας με όμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες!

Τιμή κατ’ άτομο:

Ενήλικες:  25€

Παιδιά  έως 12 ετών:  18€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Συνοδός του γραφείου μας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο (καιρικές συνθήκες κ.λ.π.)


Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών

στο επίσημο site: http://www.milosxotikon.gr/home


 

Related Projects

Start typing and press Enter to search