Τα αγαπημένα μας πρόσωπα αξίζουν τα καλύτερα δώρα. Κι ένα ταξίδι, είναι το καλύτερο δώρο !

Χαρίστε εμπειρίες σε συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες και συνδέστε το δώρο σας με αναμνήσεις από ένα ταξίδι τουρισμού ή αναψυχής, από καλοκαιρινές ή χειμερινές διακοπές, από μια σύντομη απόδραση ή από ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Οι δωροεπιταγές ταξιδιών του Διογένης Travel:
– Σας δίνουν τη δυνατότητα να χαρίσετε πολύτιμες εμπειρίες στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
– Εκδίδονται προς όποιον θέλετε και για όποιο ποσό επιθυμείτε.
– Εξαργυρώνονται για οποιαδήποτε ταξιδιωτική υπηρεσία του Διογένης Travel, οποιασδήποτε αξίας, έως και 12 μήνες από την έκδοση τους.

Συμπληρώστε και στείλτε μας την παρακάτω φόρμα:

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ.

Όροι Δωροεπιταγών Ταξιδιών
  1. Η δωροεπιταγή εκδίδεται ως αποδεικτικό προαγορασμένης έκπτωσης αντίστοιχης του ποσού που αναγράφει.
  2. Η δωροεπιταγή, ολόκληρη ή μέρος αυτής, δεν εξαργυρώνεται σε μετρητά.
  3. Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μόνο ως έκπτωση επί ταξιδιωτικών υπηρεσιών του Διογένης Travel Agency, ίση με την αναγραφόμενη αξία.
  4. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή σας αγοράζοντας οποιαδήποτε ταξιδιωτική υπηρεσία του Διογένης Travel (κρατήσεις ξενοδοχείων, πακέτα διακοπών, οργανωμένα ή ατομικά ταξίδια, αεροπορικά εισιτήρια, κα.) οποιασδήποτε αξίας.
  5. Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μόνο στα γραφεία του Διογένης Travel (Πυλαρινού 26Β & Δερβενακίων, Κόρινθος, Τ.Κ. 20131).
  6. Το όνομα του δικαιούχου που αναγράφεται στη δωροεπιταγή είναι δεσμευτικό. Η δωροεπιταγή δε μπορεί να μεταβιβαστεί ή να εξαργυρωθεί σε ταξιδιωτική υπηρεσία που δεν συμμετέχει ο αναγραφόμενος δικαιούχος.
  7. Η ημερομηνία λήξης που αναγράφεται είναι δεσμευτική και οριοθετεί το χρονικό διάστημα εντός του οποίου μπορεί να εξαργυρωθεί η δωροεπιταγή.
  8. Η δωροεπιταγή είναι ιδιοκτησία του Διογένης Travel και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τραπεζική ή άλλης μορφής επιταγή.
  9. Δεν παρέχονται αποζημιώσεις δωροεπιταγών.

Start typing and press Enter to search