ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ– ΜΠΑΝΣΚΟ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για τα σύνορα του Προμαχώνα. Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στον Πλαταμώνα. Μετά από μια σύντομη στάση στα αφορολόγητα, διέλευση των συνόρων και άφιξη σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Βουλγαρίας, το Μπάνσκο, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To απόγευμα χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Για τη βραδινή σας διασκέδαση στην περιοχή υπάρχουν αρκετές επιλογές, από night clubs  μέχρι και casino!

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Μετά το πρωινό συνεχίζουμε με μια ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια (140χλμ.), για όποιον επιθυμεί, η οποία είναι το κέντρο της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής της χώρας και βρίσκεται κτισμένη σε ένα πολύ μεγάλο οροπέδιο σε υψόμετρο γύρω στα 520μ.

Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας κατοικείται εδώ και 7000 χρόνια και από τους Θρακιώτες ονομαζόταν Σέρντικα. Οι Ρωμαίοι την ανέδειξαν σε μια σπουδαία επαρχία. Από τον 14ο αιώνα πόλη που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, έχει το όνομα Σόφια.

θα ακολουθήσει εκτενής περιήγηση της πόλης που «μεγαλώνει αλλά δε γερνά ποτέ» και την οποία  ίδρυσε ο βασιλιάς Φίλιππος.

Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αλέξανδρου Νέφσκι (1904-12), καθεδρικό ναό της πόλης κτισμένο σε ανάμνηση της απελευθέρωσης της Βουλγαρίας από τους Ρώσους έναντι των Τούρκων την περίοδο του 19ου αιώνα.

Θα δούμε επίσης το Εθνικό Θέατρο, το εντυπωσιακό κτήριο της Βουλής, το Πανεπιστήμιο, το Τζαμί Μπάνια, το Βασιλικό ανάκτορο που τώρα στεγάζει την Εθνική Πινακοθήκη και το Εθνογραφικό μουσείο, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη και το ναό της Αγίας Σοφίας (6ος αιώνας), τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου (4ος αιώνας), το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το ναό της Αγίας Πέτκας και το ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία).

Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Ελεύθερη μέρα

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ– ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα για τον απαραίτητο έλεγχο.

Από τη γνωστή πλέον διαδρομή θα φτάσουμε στην Κόρινθο το βραδάκι, γεμάτοι από εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς από τα τοπία της Βουλγαρίας.

 

To γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγών στη σειρά του παραπάνω προγράμματος προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ (σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο):   175,00€

Τιμή μονόκλινου: 265,00 €

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4****.
  • Τρία πρωινά.
  • Τρία δείπνα.
  • Η ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια είναι προσφορά του γραφείου μας.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ποτά.
  • Δημοτικοί φόροι.
  • Extra ασφάλιση για την περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας (5,00)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

ΜΠΑΝΣΚΟ

ΤΥΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΤΙΜΗ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ  175,00 €

Related Projects

Start typing and press Enter to search